Tags Posts tagged with "jo pozicion…"

Tag: jo pozicion…

Interviste/ Flet kandidatja e PAA për qarkun Kukës, Merita Hoxha Brati:...

  E fortë, këmbëngulëse, e palodhur në shërbim të komunitetit dhe fuqizimit të gruas. Prej shumë vitesh e angazhuar me shoqërinë civile për projektet për...