Tags Posts tagged with "Jeton në çadër pas tërmetit"

Tag: Jeton në çadër pas tërmetit

Jeton në çadër pas tërmetit, 85-vjeçarja bën thirrje: Me ndihmën që...

“Stop” ka udhëtuar drejt Selenicës në zonën “Lagjia e Re”, por me banesa të vjetra, si pasojë e amortizimit dhe fatkeqësive natyrore siç janë...