Tags Posts tagged with "Jetesa e shqiptarëve sipas sondazhit të KE: S’kanë ngrohje"

Tag: Jetesa e shqiptarëve sipas sondazhit të KE: S’kanë ngrohje

Jetesa e shqiptarëve sipas sondazhit të KE: S’kanë ngrohje, veshje të...

Nga mundësia e të ushqyerit mirë, ngrohja e shtëpive, pushimet dhe deri tek blerja e rrobave të reja, është një listë e gjatë e...