Tags Posts tagged with "Jeruzalemi"

Tag: Jeruzalemi

‘Jeruzalemi’, Shqipëria zgjedh BE-në, votë kundër SHBA-së në OKB

Është miratuar rezoluta e Asamblesë së Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara kundër vendimit të presidentit amerikan Donald Trump për njohjen e Jeruzalemit si kryeqytet...

Jeruzalemi, me kë do të rreshtohet Shqipëria?

Ambasadori i Palestinës në Shqipëri mendon se vendimi i presidentit Trump do të nxisë dhunën, duke i dhënë alibi krahut ekstremist dhe duke dëmtuar...