Tags Posts tagged with "janë starti i nisjes së rrugës së përbashkët për Shqipërinë që duam/ Nga Antoneta Dhima"

Tag: janë starti i nisjes së rrugës së përbashkët për Shqipërinë që duam/ Nga Antoneta Dhima

Programi i paraqitur nga Kryeministri, dhe besimi që i dhame kabinetit,...

Pasi na degjoi ne alternativat tona te fushates elektorale, si beri bilancet dhe krahasimet e Shqiperise qe kishte ne 2013 dhe asaj qe u...