Tags Posts tagged with "“Jam i lodhur nga muzika"

Tag: “Jam i lodhur nga muzika

“Jam i lodhur nga muzika, tani melodia ime është ajo” si...

Ai është pa diskutim një nga këngëtarët më të mirë të muzikës rock në vendin tonë dhe një nga pionerët e këtij zhanri në...