Tags Posts tagged with "jam gay dhe dua të kem fëmijë!’"

Tag: jam gay dhe dua të kem fëmijë!’

Grimieri shqiptar e thotë TROÇ: ‘Po, jam gay dhe dua të...

Jam mashkull dhe më pëlqejnë meshkujt! Kjo është deklarata e grimierit dhe blogerit të njohur shqiptar, Dario Doka, i cili foli hapur për seksualitetin e...