Tags Posts tagged with "ja situata në akset kryesore"

Tag: ja situata në akset kryesore

Temperaturat e ulëta dhe ngricat ‘mbërthejnë’ vendin, ja situata në akset...

Ndërkohë që temperaturat vijojnë të jenqë të ulëta dhe  ngrica ka 'pushtuar' vendin, Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar mbi situatën e akseve kryesore të...