Tags Posts tagged with "ja si t’i identifikoni në kohë"

Tag: ja si t’i identifikoni në kohë

Çrregullimet më të rënda me gjumin, ja si t’i identifikoni në...

  Kush më shumë e kush më pak, që të gjithë kemi nevojë për gjumë dhe askush nuk e shmang dot gjumin për shumë kohë....