Tags Posts tagged with "ja si ndalet kamioni ndalet në fundin e saj"

Tag: ja si ndalet kamioni ndalet në fundin e saj

11 viktima nga rrëzimi i urës në Itali, ja si ndalet...

Shembja e urës Morandi në autostradën A10 në Genova është kthyer në një tragjedi ku raportohen të paktën 20 makina të rrëzuara dhe 11...