Tags Posts tagged with "Ja si na vjedhin përditë! – Nga Blendi Fevziu"

Tag: Ja si na vjedhin përditë! – Nga Blendi Fevziu

Ja si na vjedhin përditë! – Nga Blendi Fevziu

Shqipëria është vendi i 4 më i varfër i Europës. Ajo lë pas vetëm Moldavinë, Kosovën dhe Ukraninën e rrënuar nga konflikti me Rusinë....