Tags Posts tagged with "ja si duket sot aktorja Pavlina Mani"

Tag: ja si duket sot aktorja Pavlina Mani

Jeton prej 17 vitesh në Amerikë, ja si duket sot aktorja...

Të gjithë e kemi njohur në filmat shqiptarë dhe gjithmonë ka qenë një aktore shumë e dashur për publikun. Fjalën e kemi për Pavlina Manin...