Tags Posts tagged with "Ja shteti ku po shtohen vajzat e virgjëra"

Tag: Ja shteti ku po shtohen vajzat e virgjëra

Ja shteti ku po shtohen vajzat e virgjëra

Numri i personave të virgjër mes 18 dhe 34 vjeç po vjen duke u rritur. Bëhet fjalë për Japoninë, ku interesi i të rinjve për...