Tags Posts tagged with "Ja se si Digitalb ndalonte TV Klan"

Tag: Ja se si Digitalb ndalonte TV Klan

Ja se si Digitalb ndalonte TV Klan, Top Channel dhe 13...

Autoriteti i Konkurencës disa javë më parë vendosi me një VKK, në mënyrë të prerë ndryshimin e disa pikave të marrëveshjes së Digitalb dhe...