Tags Posts tagged with "Ja sa herë janë takuar në të kaluarën Shqipëria dhe Spanja (FOTO)"

Tag: Ja sa herë janë takuar në të kaluarën Shqipëria dhe Spanja (FOTO)

Ja sa herë janë takuar në të kaluarën Shqipëria dhe Spanja...

Kombëtarja Shqiptare do të takohet për të shtatën herë me Spanjën. Kuqezinjtë sonte janë mysafir të Spanjës, për të zhvilluar ndeshjen kualifikuese për Kampionatin...