Tags Posts tagged with "ja pse gështenjat e Tropojës janë aq të kërkuara në Evropë"

Tag: ja pse gështenjat e Tropojës janë aq të kërkuara në Evropë

Kanë pushtuar tregjet ndërkombëtare, ja pse gështenjat e Tropojës janë aq...

Gështenjat e Tropojës janë të vetmet gështenja shqiptare që përmbushin plotësisht cilësinë e kërkuar për eksport në Itali dhe vende të tjera të Bashkimit...