Tags Posts tagged with "Ja pse 22 Maji është Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit.."

Tag: Ja pse 22 Maji është Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit..

Ja pse 22 Maji është Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit..

Biodiversiteti dhe Turizmi i Qëndrueshëm, kjo është tema e përzgjedhur për vitin 2017 i cili është shpallur nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të...