Tags Posts tagged with "ja kush përfiton"

Tag: ja kush përfiton

Bashkia e Tiranës jep 600 bursa vjetore për nxënësit, ja kush...

600 nxënës të kryeqytetit në shkollat nëntëvjeçare dhe gjimnaze do të përfitojnë bursa vjetore. Bashkia e Tiranës u vjen në ndihmë atyre familjeve që...