Tags Posts tagged with "ja kërkesa ‘speciale’ që ka ai"

Tag: ja kërkesa ‘speciale’ që ka ai

Komentuesi që mori vëmendjen e Ramës, ja kërkesa ‘speciale’ që ka...

  Nje komentues qe ka terhequr vemendjen e kryeministrit Edi Rama, pasi vetem atij i ka kthyer pergjigje, i eshte ankuar per sigurine ushqimore dhe...