Tags Posts tagged with "Ja këngëtari shqiptar që i ngjan aktorit turk tek Diamante dhe Dashuri (FOTO)"

Tag: Ja këngëtari shqiptar që i ngjan aktorit turk tek Diamante dhe Dashuri (FOTO)

Ja këngëtari shqiptar që i ngjan aktorit turk tek Diamante dhe...

Ai është prej pak vitesh pjesë e muzikës shqiptare, por ka fituar shumë famë për shkak të zërit të veçantë që ka. Bëhet fjalë për...