Tags Posts tagged with "Ja dhe sa seri do të ketë “Avatar”"

Tag: Ja dhe sa seri do të ketë “Avatar”

Ja dhe sa seri do të ketë “Avatar”

James Cameron më në fund e ka pranuar se Avatar do t’i ketë edhe katër seri të tjera, duke thënë se ato janë rezultat...