Tags Posts tagged with "ja çfarë rekomandojnë"

Tag: ja çfarë rekomandojnë

Metodologjia e profesorëve amerikanë për ringritjen pas tërmetit, ja çfarë rekomandojnë

Në përgjigje të tërmeteve të kaluara në Kaliforni dhe në Japoni komunitetet e prekura i janë drejtuar sfidës së riparimit dhe rindërtimit pas tërmetit....