Tags Posts tagged with "ja çfarë ndodhi sot në shkollën e mësueses që humbi jetën duke larë dritaret"

Tag: ja çfarë ndodhi sot në shkollën e mësueses që humbi jetën duke larë dritaret

Lot dhe duartrokitje, ja çfarë ndodhi sot në shkollën e mësueses...

Mësuesit dhe nxënësit e shkollës “Mark Gashi”, në Fier, kanë përkujtuar sot me dhimbje mësuesen Roza Deliu.   Mësuese Roza hum.bi je.tën tra.gjikisht pak ditë më...