Tags Posts tagged with "ishte drejtor"

Tag: ishte drejtor

Lu-Ramës: Dështuat të arrestoni Balilin, Kryeministri: Nuk është e lehtë, ishte...

“Dua të theksoj një dështim të qeverisë, prokurorisë dhe polici, dështimi për të arrestuar Kelmend Balilin. Balili është një bos i fuqishëm i krimit...