Tags Posts tagged with "ish- bashkëshorti i merr dhe fëmijët"

Tag: ish- bashkëshorti i merr dhe fëmijët

Drama e divorcit/ Pas tradhtisë, ish- bashkëshorti i merr dhe fëmijët,...

Mira, pas tradhtisë së bashkëshortit, përveç familjes humbi edhe fëmijët. Nëna e dy djemve të mitur nuk pati kohë të kuptonte se çfarë ndodhi...