Tags Posts tagged with "Intervista/ Mimoza Shuli: Prania ime në politike si një domosdoshmëri në interes të komunitetit"

Tag: Intervista/ Mimoza Shuli: Prania ime në politike si një domosdoshmëri në interes të komunitetit

Intervista/ Mimoza Shuli: Prania ime në politike si një domosdoshmëri në...

Një jetë të tërë në shërbim të komunitetit, e lidhur ngushtë me problemet dhe shqetësimet e tyre. Prej 15 vjetësh pjesë e shoqërisë civile,...