Tags Posts tagged with "Instituti i Gastronomisë “Le Monde”"

Tag: Instituti i Gastronomisë “Le Monde”

Instituti i Gastronomisë “Le Monde”, për një profesion dhe dije më...

Nga Eglantina Alliaj “Mirëseni në ëndrrën tuaj më të bukur! Bashkë mund të ecim më shpejt drejt dijes dhe profesionit!” Këto fjalë na rënë në...