Tags Posts tagged with "Inovacionin e Transportit dhe Mundësitë Industriale në rajonin e Adriatikut. Zhvillohet konferenca finale e projektit SKEYE."

Tag: Inovacionin e Transportit dhe Mundësitë Industriale në rajonin e Adriatikut. Zhvillohet konferenca finale e projektit SKEYE.

Inovacionin e Transportit dhe Mundësitë Industriale në rajonin e Adriatikut. Zhvillohet...

Më 16 Qershor 2022, Autoriteti i Aviacionit Civil në bashkëpunim me partnerin kryesor Distretto Tecnologico Aerospaziale, Puglia zhvilluan në Tiranë konferencën finale të projektit...