Tags Posts tagged with "Inflacion VIP-ash"

Tag: Inflacion VIP-ash

Inflacion VIP-ash, me “zogj”, kallashnikovë e kobure në brez/ Nga Leonard...

Ma hëngri shpirtin kjo puna e VIP-ave. Dhe në Shqipëri ne kemi jo pak të tillë. Realisht VIP-a apo të fabrikuar si të tillë,...