Tags Posts tagged with "Infermierja shqiptare kthehet në heroinë"

Tag: Infermierja shqiptare kthehet në heroinë

Infermierja shqiptare kthehet në heroinë, 25-vjeçarja shpëton dy gra nga takikardia...

Lorisa Katra është një nga infermierët më të njohura në Toscana dhe Emilia Romagna pasgjesteve humane, ku ka shpëtuar dy jetë, një grua në...