Tags Posts tagged with "Infektohet pas dozës së parë të vaksinës Dr. Pëllumb Pipero; ja si është gjendja e tij shëndetësore"

Tag: Infektohet pas dozës së parë të vaksinës Dr. Pëllumb Pipero; ja si është gjendja e tij shëndetësore

Infektohet pas dozës së parë të vaksinës Dr. Pëllumb Pipero; ja...

Aktualisht mjeku pëllumb Pipero ka deklaruar se pasi pati disa simptoma 2 ditë më parë vendosi të bënte tamponin dhe doli pozitiv ndaj covid-19. Aktualisht...