Tags Posts tagged with "Indeksi Global i Paqes: Në Shqipëri është përkeqësuar klima e shëndoshë e biznesit"

Tag: Indeksi Global i Paqes: Në Shqipëri është përkeqësuar klima e shëndoshë e biznesit

Indeksi Global i Paqes: Në Shqipëri është përkeqësuar klima e shëndoshë...

Shqiperia Shqipëria dhe Serbia janë vendet më paqësore të Ballkanit Perëndimor sipas Indeksit Global të Paqes.  Megjithatë, nga 2005 deri në 2015-ën, të dy vendet...