Tags Posts tagged with "‘Inat’ publikohet nga Meda dhe Gold AG (Video)"

Tag: ‘Inat’ publikohet nga Meda dhe Gold AG (Video)

‘Inat’ publikohet nga Meda dhe Gold AG (Video)

Dyshja e njohur e skenës muzikore kanë kohë që kanë paralajmëruar këngën e tyre. E ‘Inati’ nga Meda dhe Gold Ag tashmë u publikua....