Tags Posts tagged with "Inagurimi i “Arenës Kombëtare”"

Tag: Inagurimi i “Arenës Kombëtare”

Inagurimi i “Arenës Kombëtare”, ja sa do të kushtojnë biletat për...

Inagurimi i “Arenës Kombëtare”, ja sa do të kushtojnë biletat për Shqipëri-Francë Shqipëri-Francë do të jetë ndeshja e parë zyrtare dhe inauguruese në stadiumin më...