Tags Posts tagged with "Imzot Vigano"

Tag: Imzot Vigano

Imzot Vigano, njeriu që qëndron pas çdo fjale të Papës/Nga Mira...

Teksa Papa Francesku nga Vatikani përcjell mesazhin e bashkimit të plotë gradual mes ortodokseve dhe katolikëve nëtakimin mes konfensioneve, Imzot Dario Vigano, prefekti i...