Tags Posts tagged with "IKMT shemb shtëpinë e dytë"

Tag: IKMT shemb shtëpinë e dytë

Shkozë, IKMT shemb shtëpinë e dytë, FNSH dhe policia rrethojnë zonën

  Inspektorati i Mbrojtjes së Territorit ka shembur në orët e para të mëngjesit të sotëm banesën e dytë në Shkozë. Ndërkohë, aksioni vijon për shembjen...