Tags Posts tagged with "i rrezikohet jeta e familjarëve"

Tag: i rrezikohet jeta e familjarëve

Deklarata e avokatit të Izet Haxhisë: Po tentohet eliminimi fizik i...

  “Jeta e tij dhe e njerëzve të afërt të tij rrezikohet në mënyrë dramatike. Tentohet eliminimi fizik i tij”. Kështu deklaron avokati i Izet...