Tags Posts tagged with "I përmendi rakinë dhe e përqeshi në TV"

Tag: I përmendi rakinë dhe e përqeshi në TV

I përmendi rakinë dhe e përqeshi në TV, Dashamir Shehi reagon...

Kryetari i LZHK-së, Dashamir Shehi ka reaguar pas ironisë që kryeministri Rama përdori një ditë më parë ndaj tij, duke e përqeshur në emisionin...