Tags Posts tagged with "I ngarkuar si “gamor”/ Nga Leonard Veizi"

Tag: I ngarkuar si “gamor”/ Nga Leonard Veizi

I ngarkuar si “gamor”/ Nga Leonard Veizi

E ç’mu kujtua zbori. Madje ditët e ushtrisë në fakt. Shoh këto foto dhe s’e marr vesh pse më mungon kapela model kineze me...