Tags Posts tagged with "I dukej monster"

Tag: I dukej monster

I dukej monster, për familjen ishte fundi i botës kur u...

  Estela Ujka, e cila prej vitesh njihet si femra ikonë e modës,  pa komplekse dhe me një guxim ndryshe nga shoqet e saj fashioniste,...