Tags Posts tagged with "“I Duan të virgjëra dhe tradhtojnë”"

Tag: “I Duan të virgjëra dhe tradhtojnë”

“I Duan të virgjëra dhe tradhtojnë”, shpërthen Einxhel Shkira, pasi i...

  Moderatorja Einxhel Shkira nuk ka duruar shumë, pasi një ndjekës i ka hapur temën e virgjërisë. Ajo ka vendosur t’i replikojë, dhe madje ta...