Tags Posts tagged with "i cili jeton pa rrahje zemre dhe pa puls"

Tag: i cili jeton pa rrahje zemre dhe pa puls

Njihuni me njeriun e parë pa zemër, i cili jeton pa...

Fizikanët kanë zëvendësuar zemrën e një njeriu që është duke vdekur me një aparaturë të “rrymës së vazhdueshme”, duke dëshmuar se jeta është e...