Tags Posts tagged with "Humbi aksionet në ‘Klan’ dhe i falimentoi kompania ajrore"

Tag: Humbi aksionet në ‘Klan’ dhe i falimentoi kompania ajrore

Humbi aksionet në ‘Klan’ dhe i falimentoi kompania ajrore, Marsel Skendaj...

Një nga emrat më të njohur të biznesit të fillimviteve ’90, është rikthyer në skenë, duke hyrë në biznesin fitimprurës të energjisë elektrike. Bordi...