Tags Posts tagged with "humb ndjenjat kandidatja e PD-së për Sarandën"

Tag: humb ndjenjat kandidatja e PD-së për Sarandën

Protesta, humb ndjenjat kandidatja e PD-së për Sarandën

Kandidatja teksa mbajti fjalën Kandidatje e PD-së në listën e Sarandës ka humbur ndjenjat në protestë. Mësohet se kandidatja është ndjerë keq dhe ka pësuar gjendje...