Tags Posts tagged with "Historia/ Klaudio"

Tag: Historia/ Klaudio

Historia/ Klaudio, 15 vjeçari mes shkollës dhe mbijetesës

Nga Esmeralda Keta Klaudio Berati ëndërron të bëhet futbollist i famshëm. Orët e edukimit fizik dhe ndeshjet mes çunave pas mësimit janë të vetmet...