Tags Posts tagged with "historia e trishtë e familjes në Zall-Bastar/Gjyshja: Nuk ha bukë pa qarë!"

Tag: historia e trishtë e familjes në Zall-Bastar/Gjyshja: Nuk ha bukë pa qarë!

Të varfër dhe jetimë, historia e trishtë e familjes në Zall-Bastar/Gjyshja:...

Në njësia administrative Zall-Bastar pranë Tiranës banon familja Pëllumbi. Gjysha 69-vjeçare jeton me vajzën dhe 4 nipërit dhe mbesat e saj të mitur. Mbesa më...