Tags Posts tagged with "Historia/ Dikur ishte i varfër dhe i pastrehë"

Tag: Historia/ Dikur ishte i varfër dhe i pastrehë

Historia/ Dikur ishte i varfër dhe i pastrehë, sot është milioner

Rrëfimi i jetës së Drew Gudal pa dyshim se mund të bëhet edhe film, por ajo çfarë është më e rëndësishme, është që historia...