Tags Posts tagged with "Hetohet doganieri i Kapshticës"

Tag: Hetohet doganieri i Kapshticës

Hetohet doganieri i Kapshticës, një në pranga. Policia jep DETAJETe operacionit...

Nje person eshte vene ne pranga dhe dy te tjere, mes tyre nje doganier po hetohen te lire pas nje operacioni antikontrabandë te koduar...