Tags Posts tagged with "hapësirat pedonale dhe fëmijët"

Tag: hapësirat pedonale dhe fëmijët

Tirana vlerësohet në OKB mbi Zhvillimin Urban, Veliaj: Tirana shembull...

  Tirana vlerësohet sërish nga Organizata e Kombeve të Bashkuara si një nga qytetet që ka bërë më shumë në politikat e zhvillimit të qëndrueshëm,...