Tags Posts tagged with "Habit tregtarja e trendafilave: Taksa dhe kontrolle të ketë. Ne dhe të na i falësh nuk kënaqemi zoti Kryeministër!"

Tag: Habit tregtarja e trendafilave: Taksa dhe kontrolle të ketë. Ne dhe të na i falësh nuk kënaqemi zoti Kryeministër!

Habit tregtarja e trendafilave: Taksa dhe kontrolle të ketë. Ne dhe...

Kryeministri Edi Rama pati një diskutim aspak të lehtë sot me biznesin e vogël, ku të shumtë ishin ata që u ankuan për TVSH-në...